EXPEDITIE ROBINSON
TEAM CHALLENGE

Expeditie Robinson Team Challenge

Bij de Expeditie Robinson Team Challenge worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar “strijden”. Een super spannende activiteit gecombineerd met teambuilding en een origineel idee voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Na de activiteiten kun je genieten van een echte Robinson maaltijd in de vorm van bijvoorbeeld een Mega Spies of varken aan spit bereid boven een kampvuur. Natuurlijk kan in overleg voor een andere maaltijd gekozen worden.

Proef 1: De vuurproef

Na een korte instructie moet elk team met natuurlijke materialen en primitieve technieken vuur maken. Met dit vuur moet een touw doorgebrand worden. Het team die dit als eerste bereikt wint.

Proef 2: Behendigheidsproef Gold Rush

Teams moeten met goudpannen water scheppen. Vervolgens moeten ze met de gevulde goudpannen een route met hindernissen afleggen om vervolgens het water in een bamboe goot te gooien. De goot moet zodanig gestuurd worden dat het water in de pot stroomt. Als de pot gevuld is met water, mag het team met dat water een goudpan uitzeven. Het team die als eerste een stukje goud vindt wint.

Proef 3: Het paintball duel

Iedereen uit het team neemt het op tegen één collega uit het andere team. Met een paintball geweer (marker) moet je je collega zo snel mogelijk raken en uitschakelen. Het team met de meeste “kills” wint. Alternatief is om op doeltjes te schieten. Denk aan flessen, blikjes, pionnen.

PAKKET EN PRIJS

INHOUD 

Expeditie Robinson Team Challenge

Duur: 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 8
– Ontvangst met koffie / thee
– 3 x Robinson proef
1: De vuurproef
2: Behendigheidsproef Gold Rush
3. Paintball duel
– drankjes in overleg

27,50 p.p.

Robinson maaltijd toevoegen: 


Robinson maaltijd Mega Spies met pittig gekruide kipfilet, ambachtelijke beenham en gegrild spek of een varken aan spit.
Daarnaast wordt er aardappel-, rundvlees-, en groentesalade, stokbrood met kruidenboter en div sauzen geserveerd.
(in overleg is een andere maaltijd mogelijk)

22,50 p.p. extra

RESERVEREN

Onderwerp

Expeditie Robinson Team Challenge 27,50 (zonder Robinson maaltijd)Expeditie Robinson Team Challenge 50,- (met Robinson maaltijd)

Uw Naam

Uw E-mail adres

Uw telefoonnummer

Aantal personen

Gewenste datum

Gewenste tijd

Vragen en bijzonderheden

TERUG NAAR OVERZICHT
Click edit button to change this code.
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

06 54 21 36 70

06 47 56 80 24

info@adventuretwente.nl

facebook-logo_318-49940