BUSHCRAFT & SURVIVAL
VRIJGEZELLENFEEST (M/V)

GUYS:
SURVIVE MY WIFE

Bij Bushcraft & Survival guys staat fun voorop. De vrijgezel staat op een ludieke manier in het midden van de belangstelling. De vrijgezel moet alles leren wat nodig is om het huwelijk te “overleven”. Het belangrijkste is natuurlijk vuur maken, jagen en koken op een kampvuur om het toekomstige gezin te kunnen voorzien van voedsel. Er wordt een echt varken aan het spit bereid boven het kampvuur. Imposant, stoer en super lekker! Om zich in zijn prooi te kunnen verplaatsen moet de vrijgezel de hele dag in een hazenpak rondlopen en zal de vrijgezel zelf ervaren hoe het is om beschoten te worden (met paintballs)

GUYS & GIRLS
EXPEDITIE ROBINSON

Bij de Expeditie Robinson Team Challenge worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar “strijden”. Een originele, leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest.

Na de activiteiten kun je genieten van een echte Robinson maaltijd in de vorm van een mega spies met ambachtelijke beenham, pittig gekruide kipfilet en gegrild spek. Natuurlijk kan er in overleg ook voor een andere maaltijd gekozen worden.

Proef 1: De vuurproef

Na een korte instructie moet elk team met natuurlijke materialen en primitieve technieken vuur maken. Met dit vuur moet een touw doorgebrand worden. Het team die dit als eerste bereikt wint.

Proef 2: Behendigheidsproef Gold Rush

Teams moeten met goudpannen water scheppen. Vervolgens moeten ze met de gevulde goudpannen een route met hindernissen afleggen om vervolgens het water in een bamboe goot te gooien. De goot moet zodanig gestuurd worden dat het water in de pot stroomt. Als de pot gevuld is met water,  mag het team met dat water een goudpan uitzeven. Het team die als eerste een stukje goud vindt wint.

Proef 3: De eilandraad/ Eetproef

Van de vrijgezel  ontvangen wij ludieke feitjes. Op basis van deze feitjes maken wij vragen. Tijdens de eilandraad worden deze vragen aan de beide teams voorgelegd. Het team die de meeste vragen juist beantwoord wint. Als een team een vraag onjuist beantwoord wordt het team “wat lekkers” voorgeschoteld.

PAKKET EN PRIJS

INHOUD 

‘Survive my wife’ (m)

Duur: 4 uur
Deelnemers: minimaal 8
– vuur maken
– varken aan spit bereiden (Naast het varken wordt er aardappel- en groentesalade, stokbrood met kruidenboter en div sauzen geserveerd)

– paintball “hazenjacht”
– nuttigen van de maaltijd en relaxed nazitten
– incl. koffie/thee overige drankjes in overleg

50,- p.p.

RESERVEREN

INHOUD 

Expeditie Robinson Vrijgezellenfeest (m/v)

Duur: 4 uur
Deelnemers: minimaal 8
– Ontvangst met koffie / thee
– 3 x Robinson proef
1: De vuurproef
2: Behendigheidsproef “Gold Rush”
3: De eilandraad/eetproef
– Mega spies met ambachtelijke beenham, pittig gekruide kipfilet en gegrild spek. Daarnaast wordt er aardappel-, rundvlees-, en groentesalade, stokbrood met kruidenboter en div sauzen geserveerd.
– incl. koffie/thee overige drankjes in overleg

50,- p.p.

RESERVEREN

Onderwerp

guys, survive my wifeGirls Expeditie RobinsonGuys Expeditie Robinson

Uw Naam

Uw E-mail adres

Uw telefoonnummer

Aantal personen

Gewenste datum

Gewenste tijd

Vragen en bijzonderheden

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

06 54 21 36 70

06 47 56 80 24

info@adventuretwente.nl

facebook-logo_318-49940