LEUK DAGJE WEG MET HET GEZIN IN TWENTE – GOUD ZOEKEN

Vanaf 1 oktober 2023 houden wij een winterstop tot 1 april 2024.

GOUD ZOEKEN – HOE WERKT DAT?

In onze goudmijn kun je op zoek naar goud en edelstenen. Het goud en de edelstenen worden in emmers (bucket) met zand aangeboden. Wij noemen dit paydirt. Met een echte goudpan en met behulp van water uit onze sluisbox (watergoot) of natuurlijke waterlopen spoel je het water weg zodat goud en edelstenen overblijven. Aan de hand van een kaart met foto’s kun je kijken welke stenen je gevonden hebt. Natuurlijk mag je alles in een mooi zakje meenemen.

Voordat je begint krijg je uitleg over hoe je moet pannen. Het is een super spannende activiteit omdat je niet weet hoeveel goud en welke edelstenen je gaat vinden. Je kunt zelfs goud en edelstenen vinden die door anderen zijn verloren. Dat maakt het extra spannend!

INHOUD EN PRIJS

LEUKE ACTIVITEIT VOOR HET HELE GEZIN EN HOND

Goud en edelstenen zoeken dat is toch alleen maar leuk voor kinderen? Nee hoor! Onze ervaring leert dat de kinderen in het begin het meest enthousiast zijn maar aan het eind zijn de ouders degenen die niet kunnen stoppen met pannen 🙂 De activiteit vindt plaats op het natuurlijke speelterrein van Adventure Twente, zo is er altijd wat leuks te doen voor de kinderen naast het goud zoeken natuurlijk. Honden zijn bij ons ook welkom en kunnen aangelijnd ontspannen in de zon op het gras naast onze goudmijn.

Natuurlijk kun je als ouder er ook voor kiezen om de kinderen lekker te laten zoeken en spelen en zelf te genieten van een lekkere kop koffie of thee. Het speelterrein is namelijk volledig ‘kinderproof’ en heeft maar 1 in- en uitgang. Zodoende kun je goed een oogje in het zeil houden en zelf ontspannen en genieten van het mooie weer.

dagje uit met gezin goud zoeken

NOG MEER LEUKE ACTIVITEITEN VOOR HET GEZIN OP HET RUTBEEK IN ENSCHEDE

De goud zoek locatie in Enschede ligt op het recreatiepark het Rutbeek. Zo is een bezoekje aan ons dus perfect te combineren met andere leuke activiteiten op het park. Niet alleen zijn er tal van andere ondernemers die leuke activiteiten aanbieden. Ook kun je op het park zelf zwemmen, wandelen en gebruik maken van de speeltoestellen die over het park verdeeld zijn. Al met al kun je voor weinig geld toch een hele leuke dag beleven met het hele gezin.

Parkeerkaartjes kunnen bij ons worden gekocht bij het afrekenen (3 euro per kaartje het hele jaar door). Deze zijn lange tijd geldig dus eenmaal gekocht kun je nog makkelijk de rest van de dag vertoeven op het park met je gezin.

GOUD & EDELSTENEN ZOEKEN


– 2 uur Goud & Edelstenen zoeken
– incl. instructie
– 10 liter paydirt met Goud & Edelstenen
– incl. twee goudpannen
– incl. 2 linnen juwelenzakjes
– Koffie/thee/ranja op locatie 1,5 euro per stuk

20 euro

De genoemde prijs is voor een Gold Bucket en niet een prijs per persoon.
Over het algemeen hebben 2 personen voldoende aan één Gold Bucket.

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland