EXPEDITIE ROBINSON | BEDRIJFSUITJE & TEAMBUILDING

Expeditie Robinson Bedrijfsuitje & Teambuilding Twente

Bij de Expeditie Robinson Bedrijfsuitje & Teambuilding worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar “strijden”. Een super spannend teamuitje waarbij je “de strijd” aangaat met je collega’s of teamgenoten. Na de activiteiten kunt u genieten van een maaltijd in de vorm van een barbecue, hamburger of snackmenu. Wil je gewoon even borrelen met wat borrelhapjes? Ook dat kan natuurlijk!

Voorbeeld Proef: De vuurproef

Na een korte instructie moet elk team met natuurlijke materialen en primitieve technieken vuur maken. Met dit vuur moet een touw doorgebrand worden. Het team die dit als eerste bereikt wint.

Voorbeeld Proef: Behendigheidsproef Gold Rush

Teams moeten met goudpannen water scheppen. Vervolgens moeten ze met de gevulde goudpannen een route met hindernissen afleggen om vervolgens het water in een bamboe goot te gooien. De goot moet zodanig gestuurd worden dat het water in de pot stroomt. Als de pot gevuld is met water, mag het team met dat water een goudpan uitzeven. Het team die als eerste een stukje goud vindt wint.

Voorbeeld Proef: Bijlwerpen

Laat de vrijgezel zien dat het huwelijk een fluitje van een cent wordt door samen de kunst van het bijlwerpen te beheersen. Op dit vrijgezellenfeestje gooien we niet met rijst maar met bijlen! 

PAKKET EN PRIJS

INHOUD 

Expeditie Robinson Bedrijfsuitje & Teambuilding

Duur: Vanaf 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 8
– Optioneel: Ontvangst met koffie / thee
– Minimaal 3 Robinson proeven
1: De vuurproef
2: Behendigheidsproef Gold Rush
3: Bijlwerpen
4: Buksschieten
5: Paintballen
6: Lasergamen
7: Waterskiën

Vanaf € 27.- p.p.

Robinson maaltijd toevoegen: 


Met keuze uit een barbecue, hamburgermenu of snackmenu. Liever een borrelhapje? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf € 7,95 p.p. extra

RESERVEREN

Reserveren

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland