SURVIVAL VRIJGEZELLENFEEST – SURVIVE MY WIFE

Trouwen is een prachtig iets, het draait allemaal om liefde, vertrouwen en.. overleven! Ga jij een vrijgezellenfeest organiseren en heb je het idee dat de bruidegom wel wat survival skills kan gebruiken voor de toekomst, dan is dit vrijgezellenfeest de juiste keuze.

LUDIEK VRIJGEZELLENFEEST

Survive My Wife is het ultieme survival vrijgezellenfeest waarbij de vrijgezel op een ludieke manier in het midden van de belangstelling staat. De vrijgezel moet alles leren wat nodig is om het huwelijk te “overleven”. Het belangrijkste is natuurlijk vuur maken, jagen en koken op een kampvuur om het toekomstige gezin te kunnen voorzien van voedsel. Als hij de testen kan doorstaan dan is hij werkelijk klaar om zijn aankomende huwelijk te overleven.

ALL INCLUSIVE

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder bier en vlees! Naast de toffe activiteiten is bij dit pakket een unieke en superlekkere maaltijd inbegrepen. We gaan namelijk samen met jullie een megaspies bereiden op een echt houtvuur beslaande uit verschillende soorten vlees. Dit geeft een superlekkere smokey flavour aan het vlees en kun je in echte survival style zelf je vlees direct van de spies afsnijden. Tijdens het eten kun je onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Tijdens de activiteiten kun je frisdrank kopen op nacalculatie.

ACTIVITEITEN

Met dit vrijgezellenfeest gaan we een aantal activiteiten doen alleen voor echte mannen 😉 Zo doen we een vuur challenge waarbij jullie, en vooral de vrijgezel natuurlijk, moeten laten zien of je voor je vrouw kan zorgen door een goede fik aan te leggen. Maar als je wat wil bereiden op een vuur moet je natuurlijk wel eerst op jacht. Dit gaan we eens goed oefenen door op elkaar op jacht te gaan met paintball guns! Ook doen we hierbij nog een aantal speciale ‘hazenspellen’ waarbij je de kans krijgt om de vrijgezel eens goed te grazen te nemen. Waar is een vrijgezellenfeest ander voor bedoeld?

PAKKET EN PRIJS

PROGRAMMA / PRIJS

Duur: 4 uur
Deelnemers: minimaal 8
– vuur maken (45 min)
– MEGA spies bereiden (incl. aardappel- en groentesalade, stokbrood met kruidenboter en div sauzen geserveerd)

– paintball “Het Duel” (1 uur)
– nuttigen van de maaltijd en relaxed nazitten
– incl. koffie/thee
– incl. drankjes tijdens het eten

78,- p.p.

RESERVEREN

RESERVEREN

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland