SURVIVAL VRIJGEZELLENFEEST – SURVIVE MY WIFE

Trouwen is een prachtig iets, het draait allemaal om liefde, vertrouwen en.. overleven! Ga jij een vrijgezellenfeest organiseren en heb je het idee dat de bruidegom wel wat survival skills kan gebruiken voor de toekomst, dan is dit vrijgezellenfeest de juiste keuze.

LUDIEK VRIJGEZELLENFEEST

Survive My Wife is het ultieme survival vrijgezellenfeest waarbij de vrijgezel op een ludieke manier in het midden van de belangstelling staat. De vrijgezel krijgt een hazenpak aan en jullie spelen hunt the bunny tijdens de paintball activiteit. Wil je het pakket aanvullen met een barbecue en drinken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Food & Drinks

Je hebt de mogelijkheid om je paintballactiviteit aan te vullen met een lekkere barbecue en een drankarrangement. Vraag ons naar de mogelijkheden! Uiteraard is er tijdens de activiteiten de mogelijkheid om frisdrank te kopen op nacalculatie.

ACTIVITEITEN

Tijdens de paintball activiteit krijgt de vrijgezel een hazenpak en en kan iedereen schieten op de haas. Zo staat de vrijgezel in de belangstelling en zorgen jullie voor dat de dag echt om de vrijgezel draait! Er zijn veel verschillende spellen mogelijk. Vraag ernaar bij de instructeur!

PAKKET EN PRIJS

PROGRAMMA / PRIJS

Duur: 2 uur
Deelnemers: minimaal 8
– Incl. 300 paintballs
– Overall, masker en gun inbegrepen
– Aan te vullen met een BBQ en drankarrangement

35,- p.p.

RESERVEREN

RESERVEREN

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland