GOUD & EDELSTENEN ZOEKEN –
KINDERFEESTJE ENSCHEDE

Lang genoeg gewacht met je kinderfeestje?! Kom bij ons Goud & Edelstenen zoeken! Deze activiteit is “corona proof” voor de leeftijd t/m 12 jaar.

SUPER ORIGINEEL

Goud en Edelstenen zoeken is een super leuke en originele activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen krijgen zand waarin het Goud & Edelstenen verstopt zitten. Wij noemen dit paydirt. Met een echte goudpan en met behulp van water uit onze sluisebox (watergoot) of natuurlijke waterlopen moeten de kinderen het zand wegspoelen zodat Goud & Edelstenen overblijven. Aan de hand van een kaart met foto’s kunnen de kinderen bekijken welke stenen ze gevonden hebben. Natuurlijk mogen de kinderen alles meenemen naar huis in een mooi linnen zakje.

WAT GAAN JULLIE DOEN?

Voordat de kinderen beginnen krijgen ze uitleg over hoe je moet zoeken. Het is een super spannende activiteit omdat de kinderen niet weten hoeveel Goud & Edelstenen ze gaan vinden. De kinderen kunnen zelfs Goud & Edelstenen vinden die door anderen zijn verloren. Dat maakt het extra spannend! Goud & Edelstenen zoeken is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen kunnen ook spelen met water en de natuurlijke speelelementen die wij op onze locatie hebben gebouwd. Bij de activiteit is onbeperkt ranja bij te boeken.

INHOUD EN PRIJS

VOOR KIDS TOT EN MET 8 JAAR

Goud en edelstenen zoeken vindt bijna iedereen leuk. Zo komt het regelmatig voor dat aan het eind van het feestje de ouders nog even fanatiek staan te zoeken naar de laatste stenen 🙂 Over het algemeen raden wij dit kinderfeestje aan voor kinderen tot en met 8 jaar. Dit geldt voornamelijk voor jongens die als ze 8 zijn al meer opzoek zijn naar sport en actie. Voor meisjes is dit kinderfeestje leuk tot zeker 12 jaar

PROGRAMMA / PRIJS 

GOUD & EDELSTENEN KINDERFEESTJE

– Duur: 1 of 2 uur
– Deelnemers: Minimaal 8 personen (6+ jaar)
– Onbeperkt zand met goud en edelstenen (paydirt)
– Gebruik goudpannen
– 1 linnen juwelenzakje per kind
– Onbeperkt spelen op onze natuurlijke speelplek

Extra opties:
– Een unieke ketting maken met zelf gevonden stenen | € 2,50 per kind
– Broodje knakworst op kampvuur bereiden | € 2,5 per kind
– Onbeperkt ranja | € 1,5 per kind
– Extra linnen juwelenzakje | € 0,50 per stuk
– Koffie/ thee op locatie verkrijgbaar | € 1,5 per consumptie

1 uur 8,50 p.p.

2 uur 13,50 p.p.

RESERVEREN

RESERVEREN

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl