FAMILIEDAG IN TWENTE – GOUD EN EDELSTENEN ZOEKEN

Op zoek naar leuke ideeën voor een familiedag met leuke activiteiten en in een mooie omgeving? Dan hebben wij wat bijzonders voor je!
Met ingang van heden tot 1 april 2024 is onze locatie gesloten voor familiefeesten. U kunt natuurlijk al wel boeken voor volgend jaar!

FAMILIEFEEST INCLUSIEF LOCATIE EN LEUKE ACTIVITEITEN

Ben jij degene die dit jaar het familieuitje moet organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen voor jou een volledig verzorgde dag organiseren waar zowel de volwassenen als de kinderen volop vermaakt worden. Beter nog, de kinderen kunnen zichzelf vermaken met het zoeken naar Goud & Edelstenen op onze natuurlijke speelplek

Deze is ingericht met een echte goudmijn, beeklopen, watervallen, sluiseboxen, watergoten en speelelementen. De volwassenen hebben dus lekker de tijd om te relaxen en bij te praten rond het kampvuur. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Bij slecht weer kun je ook prima van het kampvuur genieten door onze grote spanluifels.

INHOUD EN PRIJS
Opa en oma genieten van een familiedag
Groot familiefeest bij Adventure Twente
Familie is vuur aan het maken tijdens een familiefeest
Familiedag met goed zoeken

EEN SUPER LEUK EN TOCH BETAALBAAR FAMILIEUITJE

Het is een bekend probleem. Je wilt een familieuitje organiseren maar daarbij moet je met zoveel dingen rekening houden dat het haast onmogelijk lijkt. Zo moet de familiedag goedkoop zijn omdat niet iedereen evenveel te besteden heeft. Je moet rekening houden met kids die meegaan en of er voor hun nog leuke activiteiten te doen zijn. Daarnaast moet het natuurlijk enigszins centraal gelegen zijn omdat er anders een aantal van veel te ver moeten komen rijden. Natuurlijk moet de familie ook nog wat kunnen eten en drinken op zo’n dag en hoe doe je dat als je familiedag low budget moet zijn?

Wij snappen dat als geen ander en om die reden hebben wij een arrangement gemaakt waarmee rekening is gehouden met al deze moeilijkheden en toch nog enigszins betaalbaar is. Ook zullen wij altijd proberen flexibel te zijn als het op speciale wensen of kosten besparingen aankomt zodat we altijd samen uit kunnen komen op een vast bedrag en iedereen weet waar hij aan toe is. Het gaat erom dat er voor iedereen en elke “portemonnee” wat mogelijk is. Zo zijn er de volgende opties mogelijk:

ACTIVITEITEN

Je hebt bij ons altijd de beschikking over de goudmijn waar de kids onbeperkt kunnen spelen. Het goud en de edelstenen die ze vinden mogen ze natuurlijk houden en meenemen naar huis. Daarnaast kun je extra activiteiten bijboeken zoals (kinder)paintball, lasergamen, bijlwerpen, luchtbuksschieten en expeditie robinson games. Er is ook een mega groot grasveld waar de kids zelf een balletje kunnen trappen of waar je zelf wat kunt organiseren.

BRING YOUR OWN

We hebben verschillende opties voor lunches, diners en drankpakketten. Ook is zelf eten en drinken meenemen een optie. Voor het zelf meenemen van eten en drinken rekenen wij een kleine vergoeding.

ZELFVERZORGING

Natuurlijk staan wij altijd voor jullie klaar om de activiteiten te begeleiden en het eten en drinken te serveren. Hou je de familiedag liever low budget en wil je het zelf allemaal regelen dan is dat altijd met ons bespreekbaar.

EIGEN GASTHEER

Bij alle familiefeesten krijg je de beschikking over een eigen gastheer die alles tot in de puntjes voor jullie regelt en helpt bij de activiteiten.

EIGEN IDEEEN VOOR DE FAMILIEDAG?

Heb je zelf nog leuke ideeën voor de familiedag die niet bij ons op het programma staan en wil je die met ons bespreken? Aarzel dan niet. Wij zullen altijd ons best doen om jullie zoveel mogelijk tegemoet te komen.

PERSOONIJKE AFSTEMMING

Als wij jullie aanvraag voor een familiefeest ontvangen hebben, nodigen we je graag uit op onze locatie. Dan kun je precies zien wat je krijgt en kunnen we samen het programma doornemen en definitief maken.

VOORBEELDPROGRAMMA’S

Basic Familiefeest

(Bij 25 personen, duur 4 uur)

Jullie kunnen met de hele familie uur verblijven op ons Adventure Terrein.
Je krijgt van ons een eigen plek waar je buiten in een natuurlijke omgeving gezellig met elkaar samen kunt zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat de kids zich vermaken. Ook daar zorgen wij voor in de vorm van diverse speelmogelijkheden/ activiteiten voor alle leeftijden.

Hieronder een overzicht van de voorzieningen waarover je de beschikking krijgt.
– Koffie/thee/ranja
– Luifel 12 x 6 meter
– Meubilair (picknicksets)
– Grote horeca koelkast
– Vuurplaats incl. brandhout

De kids beschikken over de volgende speelmogelijkheden/ activiteiten:
– Goud en Edelstenen zoeken
– Natuurlijke (water) speelplek
– Groot grasveld voor voetbal/ frisbee

Prijs: 337,5 euro

Luxe Familiefeest

(bij 25 personen, duur 4 uur)
Deze optie bestaat uit de voorgaand basic familiefeest, aangevuld met één extra activiteit en een barbecue:
– Lasergamen (vanaf 8 jaar)
– verzorgde barbecue (15 volwassenen en 10 kids)
– zelf drinken meenemen (BYO)

Prijs: 1.082,50 euro

ALL INCLUSIVE FAMILIEDAG MET ETEN EN DRINKEN

bij de voorgaande programma’s kunnen de volgende eet- en drink opties worden toegevoegd

BBQ basic
4 vleesdelen (hamburger, worstje, kalfsspies en karbonade) aangevuld met
rundvleessalade, stokbrood, rauwkost en div. sauzen

Prijs: 21,5 euro p.p.

BBQ luxe
5 vleesdelen (karbonade, hamburger, kalfsspies, braadworst en biefstuk)
rundvleessalade, rauwkost, stokbrood, gebakken aardappelen en div. sauzen

Prijs 24,5 euro p.p.

Drinken
Voor het gebruiken van drankjes zijn er de volgende opties:
-Per stuk op nacalculatie afrekenen
-Onbeperkt drinken (open koelkast) (bier, fris en wijn).
-Zelf meenemen (bring your own)

Kids BBQ
BBQ voor kids met een hamburger, worstje, stokbrood en diverse sauzen.

Prijs 11 euro p.p.

*LET OP: Op alle hiervoor genoemde prijzen (wat betreft eten en drinken) geldt het volgende:
Kinderen tot 4 jaar hoef je niet te betalen

STEL JE EIGEN FAMILIEFEEST SAMEN!

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact op en nodigen we je graag uit op locatie om deze te bekijken en samen het programma door te nemen en definitief te maken. Op deze manier weet je exact wat je krijgt!

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland