AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Adventure Twente is opgericht door Jan Willem Hoezen en Willem Jan Grijsen en is een uitbreiding van hun bestaande bedrijf Paintballwarriors. In zijn jeugd heeft Willem Jan veel gevist, buiten gesport en in het bos doorgebracht. Daar is zijn interesse voor “buiten” ontstaan. Dit samen met programma’s op Discovery channel heeft de interesse voor Bushcraft & Survival gewekt en ertoe geleid dat hij diverse bushcraft cursussen is gaan volgen. In 2015 is hij, na vele weken voorbereiding, voor 3 weken naar Canada afgereisd om daar een opleiding tot Wildernis Gids te volgen. Een onvergetelijk avontuur! Nu is het tijd zijn kennis en avonturen te delen en mensen zelf de natuur te laten beleven op een leerzame maar vooral leuke manier. Daar haalt hij zelf het meeste plezier uit!

Jan Willem houdt zich voornamelijk bezig met organisatorisch zaken maar heeft daarnaast vele jaren ervaring met het organiseren van buitensport activiteiten(paintball), het spreken voor en instrueren van groepen en het adviseren van bedrijven op het gebied van milieu- en duurzaamheid.

 Onze filosofie

Wij geloven dat avontuur voor iedereen is weggelegd en dat dit in onze eigen natuur kan. Anders kijken en bewust omgaan met je omgeving is het enige wat nodig is. Juist zonder hedendaagse voorzieningen en technologieën een geweldige tijd doorbrengen in de natuur. Als volwassene of samen met de kids.

 Onze missie

Mensen anders laten kijken naar hun omgeving .
De natuur laten beleven om een leerzame maar vooral leuke manier.

 Onze kwaliteiten

Wij organiseren avontuurlijke activiteiten waar plezier beleven centraal staat. Dat staat voor ons voorop want als er plezier beleefd wordt komt het leren vanzelf! Dit realiseren wij door gebruik te maken van onze jaren lage ervaring in het organiseren van outdoor activiteiten en de kennis die wij daarin hebben opgedaan maar ook door het delen van onze persoonlijke interesses en ervaringen. Onze kwaliteiten zitten ook voor een groot deel in onze locatie en de omgeving waarin wij zitten. Onze locatie heeft alle voorzieningen die nodig zijn voor het uitvoeren van de activiteiten en zorgen daarnaast voor het nodige comfort. Voor meer info over onze locatie en omgeving verwijzen wij naar de pagina “locatie”.

LOCATIE
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

06 54 21 36 70

06 47 56 80 24

info@adventuretwente.nl