TOP LOCATIE HUREN VOOR EEN FAMILIEDAG IN TWENTE

Een leuke familiedag organiseren is geen makkie. Vaak is het eindeloos zoeken naar een geschikte locatie met de juiste faciliteiten. Dan moeten er natuurlijk ook nog wat leuks te doen zijn voor de kids. Wij bieden uitkomst!

Met ingang van 1 oktober 2022 tot 1 april 2023 houden wij een winterstop en is onze buiten locatie gesloten.

OVERDEKTE BUITENLOCATIE

Ons adventure terrein in Enschede is één van de mooiste plekjes van Overijssel als locatie voor een familiedag. Niet alleen is er een grote overkapping waar wel tot 60 personen kunnen zitten, ook bieden we een aantal leuke activiteiten aan in de directe nabijheid. De locatie is een natuurlijk speelplek voor kinderen, die zullen zich dus niet snel vervelen!

De locatie is ingericht met een echte goudmijn, beeklopen, watervallen, sluiseboxen, watergoten en speelelementen. De volwassenen hebben dus lekker de tijd om te relaxen en bij te praten rond het kampvuur. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Bij slecht weer kun je ook prima van het kampvuur genieten door onze grote spanluifels.

ACTIVITEITEN
Opa en oma genieten van een familiedag
Groot familiefeest bij Adventure Twente
Familie zit onder de tent bij een familie dag bij Adventure Twente
Familiedag met goed zoeken

EEN FANTASTISCHE EN TOCH BETAALBARE LOCATIE

Een locatie vinden is vaak geen probleem. Er één vinden die aan alle eisen voldoet en ook nog eens betaalbaar is, is een ander verhaal. Onze locatie op het Rutbeek is wat dat betreft super veelzijdig en biedt heel veel mogelijkheden. Zo kun je alleen de locatie afhuren en verder de boel zelf organiseren. Natuurlijk kun je dat ook aan ons overlaten!

We bieden diverse activiteiten aan voor jong en oud die je met de familie zou kunnen doen. Ook hebben we een aantal mooie eet- en drinkopties waardoor je familie geheel ont zorgt wordt en lekker van de dag kan genieten.

Zelfverzorging

Natuurlijk is het fijn om je wenken bedient te worden maar er is ook een budget om rekening mee te houden! Wij snappen dat daarom bieden wij ook de optie aan voor zelfverzorging. Dat scheelt weer in het budget. Bij zelfverzorging kunnen jullie zelf eten en drinken meenemen en die zelf uitserveren. Daarbij kan gebruik maken van onze koelfaciliteiten

LEUKE ACTIVITEITEN BIJ JOU FAMILIEDAG

Een aantal opties:

Goud & Edelstenen zoeken.
Robinson game. Wie is de beste vuurmaker van de familie.
Wildpluk wandeling
Kinderpaintball
Met z’n allen eten bereiden boven het kampvuur. Je kunt denken aan een MEGA Spies met Kip, beenham en gegrild spek. Imposant, stoer en super lekker!

Bekijk de voorbeeldprogramma’s met activiteiten en eet- en drink opties via onderstaande link.

Voorbeeldprogramma’s met activiteiten

VOORBEELDPRIJZEN – LOCATIEVERHUUR

De prijzen voor het verhuur van de locatie hangen af van de groepsgrootte, de bijgeboekte activiteiten, de eet- en drink opties waarvan wel of niet gebruik van wordt gemaakt maar ook van het aantal kinderen in de groep. Kortom, we proberen altijd maatwerk te leveren en om die reden is het moeilijk een vaste prijs te geven. Daarom geven we hier een aantal voorbeeldprogramma’s en prijzen van verleden familiefeesten.

VOORBEELD PROGRAMMA 1

Familiedag 1
Groepsgrootte: 30
Aantal kinderen: 10
Locatiehuur: 4 uur
Activiteiten: Geen
Eet- en drink opties: Zelf Meenemen

Prijs: Vanaf 375 Euro

VOORBEELD PROGRAMMA 2

   Familiedag 2
Groepsgrootte: 30
Aantal kinderen: 10
Locatiehuur: 4 uur
Activiteiten: Goud zoeken + Kinderpaintball (1 uur)
Eet- en drink opties: Onbeperkt drinken (zelfverzorging)

Prijs: Vanaf 675 Euro

INFORMATIE AANVRAGEN

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland