EXPEDITIE ROBINSON – VRIJGEZELLENFEEST (M/V)

Ben jij degene die het vrijgezellengeest moet organiseren en ben je op zoek naar iets origineels? Stel jezelf en de vrijgezel dan eens goed op de proef met dit supergave Expeditie Robinson programma.

HET ROBINSON PROGRAMMA

Bij de Expeditie Robinson vrijgezellenfeest worden teams gemaakt die door middel van een zelf samengesteld programma tegen elkaar “strijden”. Een originele, leuke en vooral ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest.

Na de activiteiten kunt u genieten van een maaltijd in de vorm van een barbecue, hamburger of snackmenu. Wil je gewoon even borrelen met wat borrelhapjes? Ook dat kan natuurlijk! 

Voorbeeld Proef: De Vuurproef

Na een korte instructie moet elk team met natuurlijke materialen en primitieve technieken vuur maken. Met dit vuur moet een touw doorgebrand worden. Het team die dit als eerste bereikt wint deze proef.

Voorbeeld proef: Behendigheidsproef Gold Rush

Teams moeten met goudpannen water scheppen. Vervolgens moeten ze met de gevulde goudpannen een route met hindernissen afleggen om vervolgens het water in een bamboe goot te gooien. De goot moet zodanig gestuurd worden dat het water in de pot stroomt. Als de pot gevuld is met water,  mag het team met dat water een goudpan uitzeven. Het team die als eerste een stukje goud vindt wint.

Voorbeeld proef: Bijlwerpen

Laat de vrijgezel zien dat het huwelijk een fluitje van een cent wordt door samen de kunst van het bijlwerpen te beheersen. Op dit vrijgezellenfeestje gooien we niet met rijst maar met bijlen! 

PAKKET EN PRIJS
dames proosten op geslaagd vrijgezellenfeest

EXPEDITIE ROBINSON VRIJGEZELLENFEEST

Duur: vanaf 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 8
– Optioneel: ontvangst met koffie / thee
– Minimaal 3 Robinson proeven
1: Vuurproef
2: Behendigheidsproef Goldrush
3: Bijlwerpen
4: Buksschieten
5: Paintballen
6: Lasergamen
7: Waterskiën

Vanaf € 27.- p.p.

Robinson maaltijd toevoegen


Met keuze uit een barbecue, hamburgermenu of snackmenu. Liever een borrelhapje? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf € 7,95 p.p.

Reserveren

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland