EXPEDITIE ROBINSON – VRIJGEZELLENFEEST (M/V)

Ben jij degene die het vrijgezellengeest moet organiseren en ben je op zoek naar iets origineels? Stel jezelf en de vrijgezel dan eens goed op de proef met dit supergave Expeditie Robinson programma.

HET ROBINSON PROGRAMMA

Bij de Expeditie Robinson vrijgezellenfeest worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar “strijden”. Een originele, leuke en vooral ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest.

Na de activiteiten kunt u genieten van een echte Robinson maaltijd in de vorm van een mega spies met ambachtelijke beenham, pittig gekruide kipfilet en gegrild spek. Natuurlijk kan er in overleg ook voor een andere maaltijd gekozen worden.

Proef 1: De Vuurproef

Na een korte instructie moet elk team met natuurlijke materialen en primitieve technieken vuur maken. Met dit vuur moet een touw doorgebrand worden. Het team die dit als eerste bereikt wint deze proef.

Proef 2: Behendigheidsproef Gold Rush

Teams moeten met goudpannen water scheppen. Vervolgens moeten ze met de gevulde goudpannen een route met hindernissen afleggen om vervolgens het water in een bamboe goot te gooien. De goot moet zodanig gestuurd worden dat het water in de pot stroomt. Als de pot gevuld is met water,  mag het team met dat water een goudpan uitzeven. Het team die als eerste een stukje goud vindt wint.

Proef 3: De Eilandraad / Eetproef

Van de vrijgezel ontvangen wij ludieke feitje. Op basis van deze feitjes maken wij vragen. Tijdens de eilandraad worden deze vragen aan de beide teams voorgelegd. Het team die de meeste vragen juist beantwoord wint. Als een team een vraag onjuist beantwoord wordt het team “wat lekkers” voorgeschoteld.

PAKKET EN PRIJS
dames proosten op geslaagd vrijgezellenfeest

EXPEDITIE ROBINSON VRIJGEZELLENFEEST

Duur: 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 8
– Ontvangst met koffie / thee
– 3 x Robinson proef
1: Vuurproef
2: Behendigheidsproef Goldrush
3: Eilandraad/ eetproef

27.- p.p.

Robinson maaltijd toevoegen


Robinson maaltijd Mega Spies met pittig gekruide kipfilet, ambachtelijke beenham en gegrild spek of een varken aan spit.
Daarnaast wordt er aardappel-, rundvlees-, en groentesalade, stokbrood met kruidenboter en div sauzen geserveerd.
(in overleg is een andere maaltijd mogelijk)

25.- p.p.

RESERVEREN

RESERVEREN

TERUG NAAR OVERZICHT
Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland