ADVENTURE TWENTE VINDT U BIJ HET RUTBEEK
IN ENSCHEDE (OVERIJSSEL)

Ons adventure terrein is gelegen op het recreatiepark het Rutbeek nabij het adres Blikkersmaatweg 15 te Enschede. Het terrein is optimaal ingericht en maakt een belangrijk onderdeel uit van onze activiteiten. Voor het Goud & Edelstenen zoeken is een echte goudmijn aangelegd en er zijn waterlopen, sluiceboxen en watervallen waar je naar Goud & Edelstenen kunt zoeken. Natuurlijk ontbreekt een mooie overdekte vuurplaats niet voor onze Bushcraft en Survival activiteiten.

Het terrein is natuurlijk ingericht en aangeplant en er zijn overdekte zitplekken waar je nabij een  knapperend houtvuur kunt ontspannen en  genieten van een hapje en drankje. Comfortabel zonder het “outdoor gevoel” te verliezen.  Een natuurlijke speelplek voor jong en oud! Onze locatie bevindt zich op het recreatiepark het Rutbeek. Het Rutbeek is een mooi park met veel water en openbaar groen en in de omgeving van het park zijn uitgestrekte bossen. Bij veel van onze Bushcraft & Survival activiteiten maken wij gebruik van deze mooie omgeving.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn open op basis van reservering.

Gesloten winterstop:

Goud & Edelstenen zoeken en locatieverhuur: 1 oktober 2023 tot 1 april 2024

Expeditie Robinson: 1 november 2023 tot 1 april 2024

ETEN EN DRINKEN

Er is tijdens de standaard openingstijden in beperkte mate eten en drinken verkrijgbaar. Het eten en drinken past binnen het Bushcraft en Survival concept. Dat betekent dat zo veel mogelijk natuurlijke producten worden gebruikt die met behulp van houtvuur bereid worden. Het is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen (m.u.v. alcohol) voor tijdens de activiteiten. Eigen eten en drinken is niet toegestaan als u een eet-concept heeft afgenomen.  Eten en drinken wordt in samenwerking met de horecaondernemers van het Rutbeek aangeboden.

BETAALD PARKEREN

Wij bevinden ons op het Rutbeek van de Regio Twente. Op dit recreatiepark geldt betaald parkeren. Bij ons kun je een uitrijkaart tegen gereduceerd tarief kopen (3 euro). Voor meer info verwijzen wij naar de site van de Regio Twente

Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland