Stenen zoeken in Nederland

 Ben jij helemaal verzot op mooie stenen en wil je zelf een keer eropuit om wat te vinden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Stenen vinden in Nederland is niet bepaald makkelijk, we hebben immers geen bergen.  In onze zelf aangelegde mijn in Enschede zijn wel allerlei mooie edelstenen te vinden. Natuurlijk moet je ze wel zelf vinden op de ouderwetse manier.

Het stenen zoeken gaat bij ons weer van start op 1 April 2022!

Stenen zoeken

Goud en edelstenen zoeken is een leuke activiteit voor alle leeftijden! Op onze mooie locatie kun je lekker ontspannen en samen op zoek gaan naar mooie stenen. Alle stenen die je vindt mag je natuurlijk meenemen naar huis.

Welke edelstenen kan ik vinden?

Uit onze goudmijn halen wij zand waar het goud en de edelstenen in zitten. Dat noemen wij paydirt. Met een goudpan ga je op zoek naar het goud, edelstenen en kristallen. Stenen die je o.a. kunt vinden zijn pyriet (goud), amethist, jaspis, bergkristal, agaatboom, roze kwarts en nog veel meer. Wat je vindt mag je houden en in een mooi zakje meenemen naar huis.

Zijn de stenen echt?

Jazeker zijn de edelstenen die je bij ons kan vinden echt! Natuurlijk is het goud geen echt goud maar pyriet. Voor de beleving van de kids is het natuurlijk leuker om te doen alsof het echt goud is.

Met wie kom je stenen zoeken?

Gezinnen
Kinderfeestje
Familieuitje
Klassenuitje

BELEEF JE EIGEN GOLDRUSH AVONTUUR IN NEDERLAND!

Stenen zoeken in Nederland, zoals ze dat vroeger deden in Amerika.
Een speciaal terrein met berg, waterlopen, watervallen, mijntunnel en watergoot.

Ook een natuurlijke avontuurlijke speelplek voor de kids.

Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland