Goud zoeken in Nederland

 Ben jij helemaal verzot op goud en mooie stenen en wil je zelf een keer eropuit om wat te vinden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Goudzoeken in Nederland is niet bepaald makkelijk, we hebben immers geen bergen en er zit bijna geen goud in de grond.  In onze zelf aangelegde goudmijn in Enschede is wel ‘goud’ te vinden.. Natuurlijk moet je ze wel zelf vinden op de ouderwetse manier.

Het goud zoeken gaat bij ons weer van start op 1 April 2022!

Goud zoeken

Goud zoeken is een leuke activiteit voor alle leeftijden! Op onze mooie locatie kun je lekker ontspannen en samen op zoek gaan naar goud en mooie stenen. Al het goud dat je vindt mag je natuurlijk meenemen naar huis.

Wat kan ik allemaal vinden aan goud en edelstenen?

Uit onze goudmijn halen wij zand waar het goud en de edelstenen in zitten. Dat noemen wij paydirt. Met een goudpan ga je op zoek naar het goud, edelstenen en kristallen. Stenen die je o.a. kunt vinden zijn pyriet (goud), amethist, jaspis, bergkristal, agaatboom, roze kwarts en nog veel meer. Wat je vindt mag je houden en in een mooi zakje meenemen naar huis.

Is het goud wat ik kan vinden echt?

De edelstenen die je bij ons kan vinden zijn echt! Natuurlijk is het goud geen echt goud maar pyriet. Voor de beleving van de kids is het natuurlijk leuker om te doen alsof het echt goud is.

Met wie kom jij goud zoeken?

Gezinnen
Kinderfeestje
Familieuitje
Klassenuitje

BELEEF JE EIGEN GOLDRUSH AVONTUUR IN NEDERLAND!

Goud zoeken in Nederland, zoals ze dat vroeger deden in Amerika.
Een speciaal terrein met berg, waterlopen, watervallen, mijntunnel en watergoot.

Ook een natuurlijke avontuurlijke speelplek voor de kids.

Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland