Bijbaan! Instructeur Goud en Edelstenen zoeken

Wij zoeken iemand die gaat werken in onze goudmijn. Daar ontvang je de goudzoekers en geef je uitleg over hoe je met een goudpan Goud & Edelstenen kunt vinden. Over het algemeen gaat het om kinderfeestjes en gezinnen. Je moet het dus leuk vinden met deze doelgroep (kinderen) te werken. Verstand hebben van mineralen heeft wel onze voorkeur maar is niet noodzakelijk. Dat kunnen wij je leren. Naast het geven van instructie en het begeleiden van de gasten zorg je ervoor dat iedereen het naar de zin heeft en dat de gasten met een tevreden gevoel vertrekken.

Werkzaamheden

  • Voorbereiden activiteiten
  • Klaarzetten nodige materialen
  • Ontvangen gasten
  • Instructie geven
  • Kettingen maken samen met gasten
  • Opruimen goud zoek terrein.

Wat je kan verdienen

Naast leuk werk speelt loon natuurlijk een belangrijke rol bij de beslissing waar je gaat werken. Wij kunnen nu niet exact zeggen wat je loon is omdat dit afhangt van je leeftijd. Wel kunnen we zeggen dat je meer verdient dan het wettelijk minimum met een maximum van 12 euro per uur (bruto). Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 7,69 % ter compensatie van de vakantiedagen waar je recht op hebt. Dat wordt maandelijks samen met je loon uitbetaald. Mooi meegenomen toch!

Wanneer je werkt

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het weekend waarbij de nadruk ligt op zaterdag. Wij verwachten daarom dat je op de zaterdag beschikbaar bent. De rest van de dagen kun je zelf aangeven of je beschikbaar bent. Dit wordt allemaal online geregeld en je krijgt hiervoor een eigen account. Jij bepaalt dus voor een groot deel wanneer je kunt werken. Super simpel en flexibel!

Hoe je kan solliciteren

Welke opleiding je doet of hebt gedaan en wat je allemaal kunt, willen wij graag weten maar wie je bent en wat je karakter is, is voor ons veel belangrijker. Wij zoeken namelijk mensen die enthousiast, gemotiveerd en sociaal zijn en die goed met kinderen kunnen omgaan.

Spreekt voorgaande je aan en beschik je over de kwaliteiten en eigenschappen waar wij voor staan, solliciteer dan op dan op deze avontuurlijke functie door een mail te sturen met CV en motivatie naar info@adventuretwente.nl

Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland