Bijbaan! Outdoor instructeur Adventure Twente

Adventure Twente organiseert avontuurlijke buitenactiviteiten binnen het thema Bushcraft & Survival en Goud & Edelstenen zoeken en is gevestigd op het Rutbeek in Enschede (Rutbeek). Wij zoeken een instructeur & gastheer/vrouw voor het ontvangen, begeleiden en instrueren van onze gasten. Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat iedereen met een grote glimlach vertrekt. Over het algemeen gaat het om familiefeesten, bedrijfsuitje, vrijgezelenfeesten en andere groepsuitjes.

Activiteiten waar jij je mee bezig gaat houden

  • Goud zoeken
  • Vuur maken
  • Verzorgen eten/drinken
  • Expeditie Robinson activiteiten
  • Paintball/Lasergame
  • Familiefeesten

Wat je kan verdienen

Naast leuk werk speelt loon natuurlijk een belangrijke rol bij de beslissing waar je gaat werken. Wij kunnen nu niet exact zeggen wat je loon is omdat dit afhangt van je leeftijd. Wel kunnen we zeggen dat je meer verdient dan het wettelijk minimum met een maximum van 13,30 euro per uur (bruto). Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 7,69 % ter compensatie van de vakantiedagen waar je recht op hebt. Dat wordt maandelijks samen met je loon uitbetaald. Mooi meegenomen toch!

Wanneer je werkt

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het weekend waarbij de nadruk ligt op zaterdag. Wij verwachten daarom dat je op de zaterdag beschikbaar bent. De rest van de dagen kun je zelf aangeven of je beschikbaar bent. Dit wordt allemaal online geregeld en je krijgt hiervoor een eigen account. Jij bepaalt dus voor een groot deel wanneer je kunt werken. Super simpel en flexibel!

Hoe je kan solliciteren

Welke opleiding je doet of hebt gedaan en wat je allemaal kunt, willen wij graag weten maar wie je bent en wat je karakter is, is voor ons veel belangrijker. Wij zoeken namelijk mensen die enthousiast, sociaal en gedreven zijn waarbij het belangrijk is dat je altijd de behoeftes/ wensen en verwachtingen van de gasten herkent en daarop inspeelt.

Spreekt voorgaande je aan en beschik je over de kwaliteiten en eigenschappen waar wij voor staan, solliciteer dan op dan op deze avontuurlijke functie door een mail te sturen met CV en motivatie naar info@adventuretwente.nl

Onze locatie

BLIKKERSMAATWEG 15
7546 ENSCHEDE

Neem gerust contact op

+31 85 0240039

info@adventuretwente.nl

Handige Links

Stenen zoeken Nederland – Goud zoeken Nederland – Edelstenen zoeken Nederland